Thursday, 18 May 2017

GAMBAR BREAKOUT TERUK !

Assalamualaikum..

AMARAN !
.
.
AMARAN GAMBAR BUAT KORANG GELI !!
.
.
AMARAN LAST !!!

Okey korang memang nak tengok kan? Ini lah gambar maira breakout teruk bulan DISEMBER 2016. Gambar viral dekat Instagram tuh ? Haha !
 Maira tahu, lebih ramai yang hadapi masalah breakout ni sampai bertahun, sedangkan maira hanya sebulan lebih tu pun orang kelantan cakap rasa 'takdak aroh nok buat' . 
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
..1 ) Masa ni masih okey lagi, masih bersangka baik..anggap healing process




MAKEUP MASA AWAL-AWAL BOLEH TUTUP..Edit jugaakkk laarrr kann sikit, bagi tak nampak jerawat tuh...






Memang lepas tu, kalau malas nak makeup nak keluar kejap memang pakai mask je.




Gambar bawah ni memang dah tak dapat kawal breakout,makin hari makin teruk.



Try guna chrome filter pun not working anymoreeee....







Bayangkan i nak keluar jumpa orang boleh ke macam ni ? *sobs*


Masa dating malu yang amat, kita rasa tak keluar dating sebab malu sangat en.tunang (now husband) tengok muka.*down sgt* Tapi mujur dia tak pernah persoalkan. I LOVE YOU so much.

Ini macam fed-up, malas giler rase nak tutup ke, nak makeup ke. Keluar gi giant hypermarket macam ni, habis ahkak abang kaunter pandang. Kau rase?





Cuba peace ala Mira Filzah la.



Ni dah sampai tahap gatal giler, plus sakit ! *crying*




Love,
Maira





FB: myORGANIC malaysia HQ
IG : myorganicmalaysia

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

Total Pageviews